Dyremat er billigst på nett

Jeg har to hunder – Gabriel og Marit – og to katter – Cava og Eponine. Dyrene våre fortjener at vi tar godt vare på dem. For meg er det derfor viktig at dyrene får god og næringsrik mat, og vi bruker derfor en del penger på hunde- og kattemat. I tillegg kommer utgifter til kattesand og annet tilbehør til dyrene.

Advertisements

Men er du smart kan du spare penger på dyrematen og tilbehøret ved å handle dem på nettet. Jeg tenkte derfor å gi dere noen tips som jeg selv bruker når jeg skal handle til dyrene.

Det finnes flere gode norske nettbutikker, og de norske dyrebutikkene på nett jeg liker best er Musti.no og Animail.no. Imidlertid kan du spare enda mer om du handler dyrefôret og -tilbehøret i utenlandske nettbutikker. To nettbutikker som retter seg inn mot nordmenn, og blant annet selger varer ferdig momset til Norge, er den danske nettbutikken Zoopermarked og tyske ZooPlus. Disse nettbutikkene selger også såkalt “veterinær-for”. Dette er fór somvanligvis kun selges hos veterinærer.

Royal Canin Sterilised,
10 kg
Eukanuba
Adult Smal & Medium Breed

Lam & Ris ,
12 kg
Cat’s Best
Original,

10 l
Pedigree
Dentastix

112 stk.
(små
hunder)
Animail.nokr 729,-kr 589,-kr 139,-kr 436,-
Mustikr 729,-kr 679,-kr 139,-
Zoopermarkedkr 694,-kr 511,-kr 109kr 324,-
ZooPluskr 649,-kr 499,-kr 119,-kr 266,-

Som dere ser av tabellen over kan det være penger å spare på å velge riktig sted å handle. Alle butikkene tilbyr fri frakt om du handler for 500,- eller mer. Så om du kjøper hunde- etter kattematen sendes det som regel fraktfritt.

Jeg anbefaler dere derfor å sjekke ut dyrebutikkene på nettet neste gang du trenger påfylling av dyrefôr.

Et annet tips er å sjekke ut dyrematen som selges på Felleskjøpet. Her kan du få god dyremat til en veldig god pris. Vi bruker selv Labb Sensitiv tørrfôr som er et tørrfôr som er uten hvete for hunder med sensitiv fordøyelse. Dette fôret koster bare 449,- for 15 kg. Vår hund Gabriel er litt sær i matveien, og vi testet derfor flere tørrfor før vi fant Labb som han virkelig likte. Etter det har vi holdt oss til dette. Labb har flere ganger blitt kåret til best i test av TV2 og gjort det godt i tester i VG.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *