Dyremat er billigst på nett – oppdatert

Jeg har to hunder – Gabriel og Marit – og to katter – Cava og Eponine. Dyrene våre fortjener at vi tar godt vare på dem. For meg er det derfor viktig at dyrene får god og næringsrik mat, og vi bruker derfor en del penger på hunde- og kattemat. I tillegg kommer utgifter til kattesand og annet tilbehør til dyrene.

Men er du smart kan du spare penger på dyrematen og tilbehøret ved å handle dem på nettet. Jeg tenkte derfor å gi dere noen tips som jeg selv bruker når jeg skal handle til dyrene.

Advertisements

Det finnes flere gode norske nettbutikker, og de store kjedene Musti.no, Buddy og Tropehagen Zoo har egne nettbutikker. Dette er gode nettbutikker som ofte har gode tilbud, men det kan være en del å spare på å sjekke ut andre nettbutikker. Særlig to utenlandske butikker.

Nettbutikkene PetXL og Petworld er gode norske alternative dyrebutikker på nettet. De har godt utvalg og relativt rimelige priser. Men som nevnt er prisene enda bedre hos noen av de utenlandske nettbutikkene som retter seg spesielt inn mot nordmenn. Svenske VetZoo og den tyske ZooPlus retter seg inn mot det norske markedet og selger varer ferdig momset til Norge. Disse nettbutikkene har gjennomgående veldig gode priser og rask levering. De selger også såkalt «veterinær-for». Dette er fór som vanligvis kun selges hos veterinærer.

Etter at denne saken ble første gang publisert har det skjedd en del endringer i markedet med både nedleggelser av nettbutikker og nye butikker som har kommet til. Vi har derfor i april 2021 valgt å gjøre nye pris-undersøkelser i markedet.

Royal Canin Sterilised 37,
10 kg
Eukanuba
Adult Smal & Medium Breed

Lam & Ris ,
12 kg

Ever Clean Lavender Kattesand, 10 l
Pedigree Dentalife (54 stk)
(små
hunder)
Buddykr 899,-kr 729,-kr 259,-
VetZookr 729,-kr 575,-kr 199,-kr 168,-
Mustikr 779,-kr 689,-kr 249,-
Petworldkr 689,-kr 729,-kr 199kr 139,-
ZooPluskr 689,-kr 609,-kr 249,-kr 159,-
Felleskjøpetkr 749,-kr 189,-
PetXLkr 689,-kr 729,-kr 199,-kr 139,-
Tropehagen Zookr 770,-kr 199,-
4beinte.nokt 759,-kr 249,-
Priser innhentet 11. april 2021

Som dere ser av tabellen over kan det være penger å spare på å velge riktig sted å handle. De fleste butikkene tilbyr fri frakt om du handler for 500,- eller mer. Så om du kjøper hunde- etter kattematen sendes det som regel fraktfritt.

Jeg anbefaler dere derfor å sjekke ut dyrebutikkene på nettet neste gang du trenger påfylling av dyrefôr.

Et annet tips er å sjekke ut dyrematen som selges på Felleskjøpet. Her kan du få god dyremat til en veldig god pris. Vi bruker selv Labb Sensitiv tørrfôr som er et tørrfôr som er uten hvete for hunder med sensitiv fordøyelse. Dette fôret koster bare 449,- for 15 kg. Vår hund Gabriel er litt sær i matveien, og vi testet derfor flere tørrfor før vi fant Labb som han virkelig likte. Etter det har vi holdt oss til dette. Labb har flere ganger blitt kåret til best i test av TV2 og gjort det godt i tester i VG.

NB! Nettguide har annonsesamarbeid med VetZoo, Petworld, PetXL og ZooPlus. Dette har ingen påvirkning på det redkasjonelle arbeidet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *