Gratis lydbøker i sommer

ANNONSE

Sommeren er en tid for avslapning, soling og bading. Men også en del reising. Enten i bil eller på fly (forutsatt at flyet går).

Advertisements

Om du ligger på en solseng, sitter i en bil eller ombord på et fly, er det et perfekt tidspunkt å lytte til lydbok eller en god podcast. Eller kanskje du har lyst til å lese selv – da er kanske en ebok tingen?

Denne sommeren har flere av leverandørene på markedet gode tilbud til deg som ny bruker som gjør at du kan lytte i vei, eller lese ebøker, helt gratis. Vi har samlet en oversikt over de beste tilbudene her, så slipper du lete rundt på nettet.

Bookbeat – tilbyr nå 60 dagers fri tilgang ved bruk av rabattkoden 60bookbeat

BookBeat er en lydboktjeneste med over en halv million lydbøker og e-bøker. Med BookBeat i mobilen eller nettbrettet får du tilgang til hele biblioteket. Valg blant ulike kategorier: krim, biografier, sakprosa, klassikere, romaner og mye mer.  

Fabel – tilbyr deg å teste deres løsning i 4 uker helt gratis.

Fabel er den norske abonnementstjenesten for lydbøker hvor du finner de største, norske forfatterne og mange av de mest populære forfatterne fra utlandet. Du kan velge mellom et stort utvalg lydbøker i alle sjangre, fra krim og spenning til romaner, dokumentarer og barnelydbøker.

Nextory – tilbyr det å teste deres løsning i 30 dager helt uten kostnad

Nextory har markedets største utvalg av lyd- og e-bøker, og man kan for en fast månedspris lese og lytte på så mange bøker man ønsker. Nextory har hundretusenvis av titler, inklusive de siste nyhetene. Nextory er den eneste aktøren på markedet som har avtaler med alle de største norske forlagene og er også størst på norske bøker, barnebøker og bestsellere.

Storytel – lar deg teste deres løsning i 30 dager helt uten kostnad

Storytel gir deg ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Du kan laste ned bøker til offline slik at du kan lytte og lese selv om du ikke har tilgang til nett – perfekt for lange flyreiser! Velg blant kritikerroste bestselgere, spennende krim, biografier, serier og barnebøker.

Glad i Podcasts?

Da passer det perfekt at Podimo nå i sommer tilbyr deg å prøve deres tjeneste i hele 45 dager helt gratis.

Podimo er en app for både podkast og lydbøker. Utforsk podkaster, lydfortellinger og lydbøker i et bredt spekter av gåsehud-fremkallende krim, uforglemmelige personlige historier og latterlig god underholdning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *