Hvor handler du apotekvarer billigst på nett?

Som mange av dere vet har det de senere årene dukket opp flere og flere nettapotek. Den mest kjente av disse er Komplettapotek.no, i tillegg til at de “vanlige” apotekkjedene har sine nettbutikker. Men det dere kanskje ikke vet er at det kan være mye å spare på å velge riktig apotek. Og det er noen små nettapotek der ute som har priser du bare kunne drømme om.

Advertisements

For å vise dere hvor mye dere kan spare på å velge riktig apotek har vi valgt å gjøre en prissammenligning på noen standardvarer, og vi har også tatt med noen varer som vi vet varierer stort i pris. I tillegg til at vi har med de store apotekkjedene har vi også tatt med mange mindre apotek for å vise hva du kan spare på å velge riktig apotek. Og husk – det kan lønne seg å handle varene forskjellige steder, men ta da med eventuell fraktkost med i beregningen.

Prissjekk er gjort 17. april 2019. Tilbud er ikke hensyntatt.

Som prisjekken viser er Boots.no helt klart det dyreste nettapoteket. Vitusapotek og iapoteket.no følger hakk i hel, og her er det lite eller ingenting å spare ved å handle på nett fremfor å handle i ditt vanlige apotek.

Apoteket som skiller seg mest ut i positiv retning er 123apotek.no. Her er prisene oftest billigst. De er jevnt over rimelige. Apotekhjem.no er også gode på pris.

Hvis du kjøper paracet, ibux og solkrem hos 123apotek.no slipper du unna med å betale kr 219,- og de tilbyr dessuten fri frakt fordi summen overstiger kr 199,-.

Kjøper du de samme varene hos Boots må du ut med kr 438,70. Det er en prisforskjell på ikke mindre enn kr 219,70. Boots tar mao. mer enn dobbel pris for disse varene. Så her er det penger å spare.

Frakt
Det er viktig å hensynta fraktkostnader når du skal handle apotekvarer på nettet.
Flere av nettapotekene opererer med fri frakt over en viss grense.

123apotek.no: Frakt kostnad 29,- / fri frakt over 199,-
Apotek1.no: Frakt kostnad 29,- / fri frakt ved henting i butikk eller ved kjøp over 450,-
Apotekhjem.no: Frakt avhenger av vekt og størrelse / fri frakt over 800,-
Boots.no: Fri frakt
iapoteket.no: Frakt kostnad 59,- / fri frakt over 500,-
Komplettapotek.no: Frakt kostnad 29,- / fri frakt over 199,-
Vitusapotek.no: Frakt kostnad 29,- / fri frakt ved henting i butikk eller ved kjøp over 450,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *